OVO JOJ NIJE TREBALO

Legendarna Oprah Winfrey na udaru kritika zbog svoje posljednje izjave o kraljevskoj obitelji

13.09.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Američku voditeljicu Oprah Winfrey žestoko su osudili nakon što je prokomentirala odnos braće princa Williama i Harryja. Čini se da joj obožavatelji još nisu oprostiti kontroverzni intervju u kojem se blatilo po kraljici i palači

Iako je možda imala najbolju namjeru, svojim je komentarom jako naljutila obožavatelje kraljevske obitelji, posebno Britance. Naime, Oprah Winfrey nakon smrti kraljice Elizabete II. dotakla se odnosa kraljevske braće princa Williama i Harryja kazavši kako se nada da će bar sada izgladiti odnose te da će Meghan i Harry napokon pronaći mir unutar obitelji.

'Mislim da je situacija slična u mnogim obiteljima- znate moj otac je nedavno preminuo i kada smo se svi okupili na njegovom pokopu, to je nekima pružilo priliku da sklope mir koji dugo nisu imali', kazala je za jedan američki portal 68-godišnja Oprah.

Podsjetimo, u proljeće prošle godine vojvode od Sussexa odlučili su se na neočekivani intervjuu kod Winfrey kada su na vrlo bombastičan način iznijeli svoje stavove o obiteljskim problemima, optužili palaču za rasizam, a Meghan u jednom trenutku nije mogla zadržati ni suze koje su tekle niz njezino lice.

Iznošenje prljavog rublja u javnost, blaćenje po obitelji te prekidanje svih odnosa rezultirali su višemjesečnim sukobom princa Williama i Harryja.

Ipak, čini se da ih je situacija i bakina smrt malo prizemljila te su tenzije popustile. Bez obzira na sve, Britanci ne opraštaju Winfrey što je i sama sudjelovala u podizanju tenzija te potencirala dodatni razdor među braćom.

'Zar je Oprah zaboravila da je ona ovo započela. Možda bi isprika bila prikladnija', 'Oprah, na poziciji si da postavljaš važna pitanja, ali to ne činiš. Sada kada pokušavaš javnost uvjeriti da cijeli tvoj intervju nije bio namješten i insceniran, ne uspijeva ti. Više nismo budale', 'Oprah da je tebi stalo do obitelji ne bi dala prostora i platformu na kojoj se blati po kraljevskoj obitelji. Nakon tvog intervjua ljutnja među braćom samo je narasla', 'Zar zbilja imaš obraza to sada komentirati? A dala si prostora Meghan da pljuje po kraljici i kraljevskoj obitelji', samo su neki od brojnih komentara ljutih korisnika društvenih mreža.

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia