VEDAR DUH

Legendarna Joan Collins na pragu 90-e: 'Osjećam se kao da imam 40. Godine nisu bitne, već kako izgledate i kako se ponašate'

23.08.2022 u 14:40

Bionic
Reading

Joan Collins, glumica najpoznatija po ulozi Alexis u 'Dinastiji', otvorila je dušu u novom intervjuu i otkrila kako se osjeća na pragu 90-e te zašto su za nju godine tako nebitan broj

Mnogi joj na sam pogled ne bi dali njezine godine, a sve zbog dobrog držanja, uvijek dotjeranog, a ponekad i pretencioznog odijevanja, a onda i energije zbog koje je još uvijek aktivna u svojoj filmskoj branši. Legendarna Joan Collins, najpoznatija po ulozi Alexis iz serije 'Dinastija', u novom broju magazina Saga otkrila je čemu duguje takav lepršav stav prema starenju.

'Ljudi me zovu starijom ženom još otkada sam imala 38. Mislim da nisu bitne godine, već to kako se osjećate, kako se odijevate i kako se ponašate', kazala je pa dodala da se ona već dugo osjeća kao da je u 40-ima.

  • +4
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dokazuje to svojoj okolini svakim danom te ruši sve predrasude da žene u određenoj dobi više nisu u stanju za mnoge stvari. Collins je izuzetno aktivna, često putuje, pred kamerama je, obilazi događanja.

Glumica koja će za devet mjeseci navršiti 90 godina kaže da je sretna i ispunjena na svim poljima. Ljubavnu je sreću pronašla 2002., kada se udala peti put. Njezin odabranik je 32 godine mlađi Percy Gibson, za kojeg tvrdi da je ljubav njezina života.

Par će uskoro proslaviti 20. godišnjicu braka, a Joan kaže da je sretna što ga je pronašla.

'On se zaista brine o svemu. Presretna sam što ga imam. Vodi brigu o mojoj djeci, o našim financijama i sve ima pod kontrolom. To je velika ljubav, odličan brak', opisala je 57-godišnjeg producenta.