LJUBAVNI TROKUT U AKCIJI

Lara, Jaša i Nikša u zajedničkoj potrazi za Zlajom

15.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

U četvrtak u 67. epizodi 'Larinog izbora' ljubavni trokut Nikša - Lara - Jakov ujedinit će se u potrazi za Zlajom

Na poziv Anđele, Jakov dolazi Leili. No Leilina sreća zbog njegove blizine kratkog je vijeka, jer on uskoro odlazi tražiti Zlaju. Alen obavještava Laru i Nikšu da je Vjera vjerojatno otišla u svoje rodno selo. Lara inzistira da Jakov ide s njom i Nikšom po Zlaju, što Nikša nevoljko prihvaća.

Vjera se sakriva u trošnoj crkvi sa Zlajom, ne znajući da je na korak od otkrivanja. Ante je prisiljen dati ostavku i na svoje mjesto stavlja Dinka. Dinko proglašava Nelu svojom zamjenicom. Ante se osvećuje tako što poništava sve javne natječaje, ostavljajući Dinka na nuli. Tonči je u šoku kada čuje vijesti o Dinku kao gradonačelniku i Neli kao njegovoj zamjenici.

Nikša, Jakov i Lara došli su u selo u Dalmatinskoj zagori prema Alenovim uputama. Otkrivaju da je selo napušteno i da nema ni traga ni glasa Vjeri i Zlaji. Nikša i Jakov puni tenzija jedan prema drugom samo što ne eksplodiraju. Nikša želi da odustanu i vrate se u Split, ali Lara to ne želi ni čuti. Lara odlazi u obližnju crkvicu pomoliti se za Zlajin povratak.