PONOSNA MAJKA

Lana Pavić rodila sina, maleni će se zvati Marko Aurelije

19.11.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Nekadašnja splitska manekenka, novinarka i TV voditeljica Lana Pavić i njezin suprug Marko Kožul dobili su sina kojemu će dati ime Marko Aurelije

Lana je tijekom trudnoće morala mirovati, a malenog je Marka Aurelija, kako pišu 24sata.hr, rodila prije termina u jednoj privatnoj zagrebačkoj Poliklinici.

'Dragi svijete, postao si bogatiji za jednog preslatkog radoznalca koji je i prije no što smo se nadali, uz malo neizbježne drame, svojim rođenjem obradovao mamu, tatu, seke, bake, didu, uju, rođake, kumove i prijatelje... Simbolično, jučer na dan tuge i stradanja, rodio se novi život, nova sreća... Maleni moj, budi jak, hrabar i borben da što prije nadoknadiš vrijeme koje si još trebao provesti u mami. Dobrodošao Marko Aurelije!', objavila je Lana radosnu vijest.

Lana i Marko u brak su stupili 2015. godine, nakon dvije godine veze, i u njemu su dobili kćer Iris Luciju. Iz prethodnog braka s Branimirom Brkljačem, Lana ima jedanaestogodišnju Laru Bornu.

'Među onim sam ljudima koji su svaki dan sretni i koji znaju da dok su vam djeca živa i zdrava nemate nijedan razlog za nezadovoljstvo i stres', rekla je tportalu proljetos Lana, koja je pripremala i doktorat na Fakultetu političkih znanosti.

Lana Pavić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina/Cropix

Kako uspijeva pomiriti majčinstvo i poslovne obveze, i uz to još učiti, pojasnila je tada smirena Lana: 'Majčinstvo je nešto što mi je sasvim prirodno pa to ne doživljavam kao obvezu nego neodvojivi dio svoga bića. Učenje je za mene čisto zadovoljstvo i potreba bez koje bih bila neispunjena i nesretna. A novinarski posao radim gotovo 20 godina pa mi je već u krvi. Kada se sve zbroji, uopće se ne čini da mi je išta od nabrojenog teško. Držim se one izreke Izaberi posao koji voliš pa nećeš raditi nijedan dan'.