VELIKI PREOKRET

Lana Jurčević počinje novo poglavlje u svom životu

21.01.2020 u 19:27

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević potpisala je ugovor sa svjetskom diskografskom kućom Warner music

Mnogi su se zapitali što se dogodilo Lani Jurčević da je jednostavno nestala sa Instagrama na kojem ju je pratilo gotovo pola milijuna ljudi. Odgovor je, čini se, stigao - i to u obliku dobrih vijesti.

'Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog. Ovaj mi je promijenio život - potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću Warner music! To se nije dogodilo ‘jučer’. Dugo, dugo se to ‘kuhalo'. A kad kažem 'dugo', u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU, ažuriranu verziju mene. Dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i nastavite pratiti! I žao mi je ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme, nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti', napisala je Lana Jurčević na svom Facebooku.

Warner Music i direktor hrvatske diskografske kuće Dancing Bear koja je licencni partner i zastupnik Warner Music Internationala za Hrvatsku Silvije Varga potvrdili su potpisivanje ugovora s Lanom Jurčević.