SVAŠTA JOJ SE PROMIJENILO

Lana Jurčević pred velikom odlukom: 'Nadam se da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula'

15.01.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Pjevačica i u novije vrijeme uspješna poduzetnica imala je potrebu obratiti se svojim pratiteljima s poduljom objavom na Instagramu na temu svog životnog poziva. Objasnila je kako već 15 godina, koliko traje njezina karijera, nije stala te da do nedavno nije imala pauzu, a sada je pred njom, kaže, najveća prekretnica'

'Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz posao', objašnjava Lana. 'Onda se dogodi da godinu i pol ne objavim baš ništa. Muk. Ta godina i pol bila je i lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Jedino što mogu reći da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo', poručila je među ostalim Lana Jurčević svojim fanovima.

Pretpostavlja se da se popularna pjevačica u potpunosti želi posvetiti poduzetništvu i glazbu staviti u drugi plan jer je njezin kozmetički brend 'La Piel' naišao na velik uspjeh te se sve više širi i napreduje. Znači li to doista da pjevačku karijeru ostavlja iza sebe? Lana se po ovom pitanju zasad još nije izjasnila.

Podsjetimo, Lana je na glazbenu scenu dospjela zahvaljujući Milani Vlaović koja ju je uvjerila da se počne baviti glazbom. Prvi album, pod nazivom 'Lana' je objavila 2003. godine, a najveću pažnju je privukao duet sa Severinom koji je vrlo brzo osvojio publiku. Već sljedeće godine Lana je prvi put nastupila na Dori, s pjesmom 'Prava istina', a 2005. na Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom 'Odlaziš'. 2006. godine joj je izašao drugi album '1 razlog'., 2008. godine treći 'Volim biti zaljubljena'. Sudjelovala je u 'Plesu sa zvijezdama', showu 'Ja to mogu' te u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Danas je Lana vlasnica dvije tvrtke od kojih je jedna kozmetički brend koji se prodaje u devet europskih zemalja preko web trgovine te u 110 trgovina u Hrvatskoj.

'Rano sam imala potrebu osamostaliti se, imati nešto svoje, ne ovisiti o nikome, pratiti svoje snove i biti uporna u svemu, no jako se dobro sjećam prošlog ljeta. Sjećam se da je 'Ludo ljeto' već debelo postalo jedna od najvrćenijih pjesama, da sam u kombiju s bendom bila svaki treći dan, da smo nastupali kao ludi i da je to ljeto bila moja prekretnica u toliko stvari', izjavila je ranije za Jutarnji list.