UVIJEK ISKRENA I SVOJA

Lana Jurčević: 'Nema šanse da tome robujem zbog izgleda ili nečijih komentara'

06.06.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica svojedobno je izjavila kako je njezin život daleko od glamura, haljina, pjevanja i šminke. Više puta je bez srama na društvenim mrežama objavila svoje fotografije bez uređivanja i uljepšavanja, a potaknuta pozitivnim reakcijama pratitelja je pokrenula profil StvarnaJA kroz koji je, kako je objasnila, htjela 'biti iskrena i sirova, ženama biti podrška i prijateljica'

Lana Jurčević objavila je zavodljiv video u kojem pozira u žutom bikiniju, no svu pažnju ukrala je još jedna njezina iskrena ispovijest koja je i ovog puta oduševila one koji je prate.

'Hello 2019! Samo ću reći: Bože budale! 90% svoje karijere sam mislila da imam loše noge i ako nisam morala nositi ništa kratko, izbjegla bi to. Čak i kad sam bila najviše fit, uvijek sam imala celulit. Jedna moja suradnica mi je pred nastup rekla: Ajme ne mogu vjerovati koliko celulita imaš. Aj ti s 21 godinom i tom rečenicom izađi na stage pred tisuće ljudi', piše pjevačica i u nastavku objave dodaje:

'I nađem ovu snimku iz 2019 i s odmakom od 3 godine sretna sam što sam se opametila. U mnogočemu. Love the skin you’re in. Lijepo je biti fit ovako, lagala bi da kažem nešto drugo. Možda ću jednom opet biti takva, ali nema šanse da tome robujem zbog izgleda ili nečijih komentara. To isto želim i tebi ako ikad budeš u dilemi. Još jedno ludo ljeto može početi', poručila je. Inače, Lanu su tijekom prošle godine prozivali zbog toga što je dobila nekoliko kilograma, no ona je dala do znanja da ju takvi komentari nimalo ne muče.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX