'Dalaj Lana'

Lana Jurčević: 'Nekad je potrebno sagledati stvari iz druge perspektive, malo raskrvariti prst, odvaliti nokat, zaraditi modricu'

11.04.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda umjetnički zvana LaLana često ističe važnost zadovoljstva sobom te svoje obožavatelje na društvenim mrežama nastoji pokrenuti, motivirati, dati kakav savjet za život. Sa cvijetom u rukama, nasmijana Lana Jurčević objavila je dugačku poruku

'Nemojte se bojati boli i razočaranja, neispunjenih želja na koje ponekad nemate utjecaja… Prihvatite ih objeručke - neka nam svima budu škola iz koje izlazimo pametniji, mudriji, iskusniji. Bolji za sebe i bolji za ljude oko nas. Zamislite to kao kad kipar klesa neku skulpturu. Na početku je samo gromada nekog odvaljenog kamena. Nije lijepo, ne znači ništa previše. A i sliči milijunima drugih istih takvih komada', započela je objavu Lana Jurčević i nastavila:

'Koliko ga ruke i prsti moraju boljeti kroz taj proces, koliko vremena, truda i znoja mora biti u tome. A koliko treba mašte i vizije da osmisli to što klesa… A tek kad završi, nakon tko zna koliko vremena… Tek kad se odmakne 5 metara, tek onda s divljenjem može gledati u ono što je napravio. I u ono u što se tek sad može zaljubiti. Tako i vi, tako i ja, zaljubljujte se u sebe svaki put sve više kad vidite da ste napravili jedan, dva, tri, pet koraka dalje', smatra pjevačica.

'Da niste ostali na istom mjestu i da vas je neki proces oblikovao u još ljepšu skulpturu. Ali morate i vi malo sebe dati u to. Malo se udaljiti i sagledati stvari iz druge perspektive, malo raskrvariti koji prst, odvaliti koji nokat, zaraditi koju modricu. Da bi se nešto promijenilo, nešto se stvarno i mora promijeniti. Nekad mi moramo uzeti taj kiparski alat, te odbijače, špice, punktirke, igle u svoje ruke i isklesati svoje sudbine', poručila je na kraju objave i duhovito se potpisala kao 'Dalaj Lana'. Mnogi su je pohvalili kako je 'divan tekst' napisala i zahvalili joj se na tome.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Prije koji dan je istaknula kako se osjeća izvrsno u svojoj koži te tako odgovorila onima koji su komentirali njenu nešto puniju liniju posljednjih godina. 'Iskreno, ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži', poručila je uz objavu na TikToku.