A NEKE I RAZLJUTILA

Lana Jurčević golišavom fotkom izazvala burnu raspravu

21.04.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević nerijetko zna svoje mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama oduševiti nekom golišavom fotografijom. Iako je nekada znala zagolicati maštu izazovnijom fotografijom, mnogi se slažu da je ovoga puta prešla granicu dobrog ukusa

Zagrebačka pjevačica Lana Jurčević, posljednjih je nekoliko godina na društvenim mrežama vrlo aktivna. Gotovo 300 tisuća ljudi prati njezine svakodnevne objave.  

'Šteta što to objavljuješ', ' Inače si mi jedna od najsimpatičnijih i najzgodnijih djevojaka na hr estradi, ali molim te drži se kao i do sada one dobre stare: manje je više.... Koliko god bih volio zaviriti, ipak ništa ne raspaljuje maštu više nego malo tajnovitosti i u karakteru i u oblačenju... sretno Lana!'.  'Žalosno, da li ti znaš koliko djece tebe prati???'.

Samo su neki od komentara, fanova  koji su ostali negativno iznenađeni Laninom posljednjom objavom.

Relax. #mood #inspo

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Na fotografiji se vide gaćice, mrežaste čarape i iako nije sigurno da je na njoj upravo Lana, mnogi će se složiti da nije primjerena, posebno jer je sigurno svjesna da su među njezinim mnogobrojnim obožavateljima upravo djeca. 

Tu igru dobro znam, al igram je do kraja... #LanaSeceru

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Atraktivna 32-godišnja pjevačica inače voli intrigirati i provocirati svojim objavama na društvenim mrežama u izazovnim kreacijama, ali zbog ove će fotografije vjerojatno zažaliti.