VELIKI USPJEH

Lady Gaga nakon trijumfa na dodjeli nagrada: 'Definitivno ću nastaviti s glumom'

14.01.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila dvije nagrade na sinoćnjoj dodjeli Critic's Choice Awards, za najbolju pjesmu u filmu 'Zvijezda je rođena' i drugu, koju dijeli s glumicom Glenn Close, Lady Gaga je rekla novinarima da joj je oduvijek najveći san bio postati glumicom

Kako prenose američki glazbeni mediji, pjevačica koja je očarala publiku i kritiku ulogom Ally u filmu 'Zvijezda je rođena', priznala je da je već jedanput odustala od glume, prenijeli su američki mediji, no čini se da je sad dobila novo samopouzdanje.

'Definitivno ću nastaviti s glumom. Volim glumu. Uloga u filmu 'Zvijezda je rođena' s Bradleyjem Cooperom za mene je predstavljala golemo iskustvo i želim nastaviti...Ali malo sam razmažena jer sam radila s fantastičnim redateljima i vizionarima', rekla je novinarima nakon dodjele nagrada.

CRITIC'S CHOICE

Pogledajte prekrasne haljine s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju

'Ovaj će film bez sumnje utjecati na moju buduću glazbu. Već sam ranije nešto skladala, pa će moja buduća ostvarenja biti mješavina jednog i drugog. U međuvremenu sam jako puno naučila i nadam se da ću ostati 'vječna' učenica. Mislim da prestajete biti veliki umjetnik kada prestanete vjerovati da nema više ničeg novoga što biste mogli naučiti. Uvijek postoji nešto novo što se može naučiti, a ja ću nastaviti biti dobra učenica, poput spužve', rekla je glazbenica čije je pravo ime Stefani Joanne Angelina Germanotta.

  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na dodjeli ovih prestižnih nagrada, ekscentrična glazbenica moćnog vokala, oduševila je elegantnim izdanjem u kreaciji s potpisom američkog dizajnera Calvina Kleina.

  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim Lady Gage i Glen Close na dodjeli nagrada Critic's Choice Awards, slavili su i Christian Bale, Mahershala Ali, Regina King, Elsie Fisher, Olivia Colman i dr.