ZAJEDNO NA PARTIJU?

Lady Gaga bi mogla osvojiti nekoliko Oscara, no bivšeg zaručnika nikako se ne može riješiti

24.02.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je službeno objavljen raskid zaruka pjevačice Lady Gage i njenog agenta Christiana Carina par se našao zajedno na partiju ususret dodjeli filmskih nagrada Oscar

Glasine da su Lady Gaga i njen agent Christian Carino prekinuli zaruke počele su nakon što se pjevačica pojavila sama 10. veljače na dodjeli nagrada 2019 Grammy Awards, i to bez ružičastog zaručničkog prstena na ruci. Prošlog tjedna stigla je i službena potvrda prekida, a par se navodno razišao 'u miru'.

Posljednji put zaručnik ju je pratio na dodjeli Zlatnih globusa 6. siječnja, a potom i nagrada SAG 27. siječnja.

Zašto su krenuli svatko svojim putem, znaju samo oni, no nikoga ne bi začudilo da se otkrije kako je Lady Gaga u vezi s kolegom iz filma 'Zvijezda je rođena' Bradleyjem Cooperom, s kojim je kemija na ekranu, ali i na crvenim tepisima, bila očita.

Gaga i Carino našli su se u petak zajedno na partiju ususret Oscarima, a prema navodima stranih medija kratko su se pozdravili te nastavili bezbrižno svaki svojim putem. Znakovito je da se na istom partiju pojavio i Bradley Cooper, tandem Lady Gage u filmu 'Zvijezda je rođena', a dvojac je navodno dobar dio večeri proveo u ugodnom druženju.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.