KELLY CLARKSON pjeva 'shallow'

Oduševljenje pjesmom Lady Gage i Coopera ne prestaje, a internet je poludio za najnovijom obradom

18.02.2019 u 12:17

Bionic
Reading

Bez previše objašnjenja, mnogi će se složiti kako je pjesma 'Shallow' Lady Gage i Bradleyja Coopera obilježila proteklu godinu, a koliko je značila Gagi, koja je zahvaljujući pjesmi, ali i ulozi u filmu 'Zvijezda je rođena' dobila i nominacije za Oscara, govori i podatak da je napravila tetovažu u čast filma. Zaluđenost pjesmom ne prestaje, a svoju obradu napravila je i Kelly Clarkson, koja je u njoj itekako pokazala svoje glasovne sposobnosti

Više od 295 milijuna ljudi pogledalo je na YouTube kanalu spot za pjesmu 'Shallow', duet Lady Gage i Bradleyja Coopera, dok je na Spotifyju isti singl prikazan 366 milijuna puta, stoga ne čudi zaluđenost i slavnih pjevača ovom izvedbom. Jedna od njih je i Kelly Clarkson, koja o svojoj slavnoj kolegici ima samo riječi hvale.

Kelly Clarkson - Shallow (Lady Gaga, Bradley Cooper Cover) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, najavljujući na koncertu svoju interpretaciju pjesme 'Shallow', Kelly Clarkson pprisjetila se njezinog prvog susreta s Lady Gagom, rekavši kako je bila iznimno pristojna i draga.

'Znam i sama da među glazbenicima u industriji postoji puno natjecanja i nadmetanja tko će biti bolji, no isto tako postoji i jako puno poštovanja. Ovu pjesmu obožavam...Otpjevat ćemo je u našoj verziji jer, očito, nemam Bradley Coopera uz sebe', rekla je Clarkson prije negoli je započela svoju izvedbu i oduševila sve.

Kelly Clarkson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Snimka se ubrzo proširila internetom i društvenim mrežama, na kojima njezini obožavatelji ne prestaju pisati hvalospjeve o Kelly Clarkson i njezinim glasovnim sposobnostima. A jesu li u pravu, pogledajte u videu.