NOVO POGLAVLJE U KARIJERI

La Lana ili Dua Lipa: Lana Jurčević pustila djelić novog spota u kojem neodoljivo podsjeća na pop zvijezdu s Kosova

27.01.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Zalizana kosa, vizual, glas... sve to u novom spotu, čiji je dijelić Lana Jurčević objavila na svom Instagram profilu, neodoljivo nalikuje na jednu od najpoznatijih Kosovarki svijeta, a ovime je naša pjevačica jasno dala do znanja da s potpisanim inozemnim ugovorom puca na sam vrh svjetskih top lista

Tek nekoliko sekundi novog spota objavljenih na službenom Instagram profilu, bilo je dovoljno da se vidi kako je Lana Jurčević odlučila svojim izgledom, glasovnim sposobnostima, ali i timom pokazati da na svjetskoj glazbenoj sceni treba napraviti mjesta za - La Lanu.

Pjesma, koja će se očito zvati 'Confessions In Your Car', svoju će premijeru imati na sam dan Brexita, 31. siječnja, a ovo što se može vidjeti iz nekoliko sekundi spota je da Lana očito 'puca' na to da bude svojevrsna konkurencija Dua Lipi, budući da na snimci upravo na nju neodoljivo nalikuje.

Podsjetimo, prije nekih tjedan dana Lana Jurčević šokirala je obožavatelje, izbrisavši cijeli Instagram profil. Tada je najavila i novo poglavlje života, da bi 21. siječnja svima otkrila što se doista događa.

Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

''Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog. Ovaj mi je promijenio život - potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću Warner music! To se nije dogodilo ‘jučer’. Dugo, dugo se to ‘kuhalo'. A kad kažem 'dugo', u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU, ažuriranu verziju mene. Dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i nastavite pratiti! I žao mi je ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme, nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti', napisala je Lana Jurčević.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality. 🙏🏻 I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one - this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years... Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life! ❤️❤️❤️ It’s gonna be fun, fun, fun! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔛🔛Wooohooo!🔛🔛 Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. 🙏🏻 Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! ❤️❤️❤️ Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti... 🙏🏻❤️

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Sudeći po ljudima koji su tada lajkali njezinu objavu i čestitali joj na uspjehu, a među kojima su i oni koji su radili sa svjetskim glazbenicima poput Dua Lipe, očito je da će i Lana krenuti u pohod na svjetske top liste.