šokirala količinom

Kylie Jenner pokazala dio kolekcije cipela čija se vrijednost procjenjuje na 40 tisuća dolara

25.03.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Ako su cipele, kako se kaže, jedne od 'ženama najboljih prijateljica', milijarderka, reality zvijezda i influencerica je zaista sretnica. 24-godišnjakinja je na Instagram storyju svojim preko 320 milijuna korisnika dala uvid u djelić njezine inpresivne kolekcije obuće. Čini se da je 'ovisna' o kupovanju cipela, a njihov broj iz dana u dan sve više raste

Svoje blago kad je riječ o cipelama posložila je na pod i snimila kamerom. Kylie Jenner je pokazala kako se u njezinoj kolekciji nalaze niz raznih modela šarenih štikli, čizama, sandala (crne, plave, ljubičaste, zelene, narančaste, crvene i u neutralnim nijansama).

Nije iznenađujuće da je otmjenu obuću - koja se kreće u rasponu materijala od plastike, kože, perja - većina uključuje dizajnerske etikete poput Christian Louboutina, Valentina, Dolce & Gabbanae i Jacquemusa. Pagesix su izračunali vrijednost videa koji je trajao šest sekundi s najmanje 40 pari skupih cipela. Procijenjenili su da bi njihova vrijednost mogla blizu 40.000 dolara.

I ranije je znala pokazivati svoje carstvo cipela kada su nmogi komentirati da je bezobzirna. Čini se da je 'ovisna' o kupovanju cipela, a njihov broj iz dana u dan sve više raste. Inače, Kylie je ovih dana otkrila kako su ona i njezin dugogodišnji partner Travis Scott su jednoipolmjesečnom sinu promijenili ime. Njegovo novo ime umjesto Wolf (vuk) za sada je nepoznanica, no neki pretpostavljaju da se maleni zove Jack.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER