NIJE IM SE SVIDJELO

Više se ne zove Wolf: Kylie Jenner otkriva da je promijenila ime svom sinu

22.03.2022 u 12:05

Bionic
Reading

U sklopu novog emotivnog videa koji je posvetila svom jednomjesečnom sinu, reality zvijezda i uspješna poduzetnica Kylie Jenner, otkrila je da je u dogovoru s partnerom Travisom Scottom odlučila promijeniti bebino ime

Početkom veljače Kylie Jenner na svijet je donijela svoje drugo dijete. Nakon kćerkice Stormi koju je rodila prije četiri godine, sada je dobila sina.

Kylie i njezin partner Travis Scott brzo su nakon rođenja sina otkrili putem društvenih mreža da su mu nadjenuli ime Wolf. Međutim, mjesec i pol nakon, javljaju svjetskim medijima da su se odlučili na promjenu imena.

'Za vašu informaciju, ime našeg sina više nije Wolf. Jednostavno nismo osjećali da mu to ime pristaje i da je on Wolf. Imam vam potrebu ovo reći jer vidim da svuda pišete i spominjete Wolf'.

Najmlađa kćer obitelji Kardashian- Jenner potom je objavila i poduži emotivan video posvećen svom sinu, u kojem snima trenutak od kada je ostala trudna pa sve do poroda. Kroz deset minuta obožavatelji imaju priliku vidjeti poruke cijele obitelji malenom nasljedniku, njegov raskošan baby shower te još mnogo zajedničkih privatnih trenutaka poput odlazaka na liječničke kontrole.

Cijela obitelj hvali mladu poduzetnicu kako je divna i požrtvovna majka, te kako je svoju četverogodišnju kćer Stormi uvijek stavljala na prvo mjesto.

U jednom trenutku u videu vidimo i raskošno opremljenu sobu za bebu u kojoj je već spremna i poveća garderoba s desetak pari cipela, razne igračke i knjige za dijetu kao i dizajnerski komadi namještaja.

Video je i svega par sati skupio skoro milijun pregleda.

Kylie Jenner 'To our son' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube