zaljubljena i sretna

Kućni ljubimac, dijete i super linija: Vrsaljkova Kaja dijeli nježne obiteljske trenutke sa svima

31.10.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Slovenska dizajnerica i poduzetnica ne krije koliko uživa u životu. Nedavno je izjavila da joj sa Šimom Vrsaljkom nikada nije dosadno, da uvijek imaju neku ideju što raditi te da ako ništa drugo, puste glasnu glazbu i skakuću i pjevaj po kući. U zadnje vrijeme voli pokazati kako izgleda njezina idila

Zadnjih dana Kaja Vidmar rado je pokazivala trenutke provedene u društvu kućnog ljubimca, njemačkog ovčara Nera. Može se vidjeti kako ima super liniju, a nisu izostale ni one najvažnije, gdje uživa sa svojom djevojčicom Viktorijom koju je rodila u proljeće ove godine.

Kako bi zaštitila djevojčicu, mama joj je oči na fotografiji prekrila naljepnicom cvjetića. Inače, ne prođe ni jedna objava da da joj njezin Šime ne 'lajka'. Plavokosa Slovenka otkrila je da su ona i nogometaš iz Nadina kraj Zadra, oni primjer da se slični itekako privlače. Kazala je da su 'veseli, energetske smo bombe, pozitivni i da se znaju jako dobro zabaviti kad su skupa.

Dodala je i da među njima postoji 'dobra kemija i puno komunikacije te da se treba znati i posvađati'. Podsjetimo, Šime i Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu je potvrdila lijepa Slovenka nakon rođenja njihove kćeri kada je na Instagramu objavila obiteljski crtež. Nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prstenjem.

  • +3
Šime Vrsaljko se oprostio od reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac