NEPREPOZNATLJIVA

Kraljica prerušavanja Tilda Swinton priredila novo iznenađenje

05.03.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Britanska glumica proteklog je tjedna u Berlinu snimala film 'Suspiria' zahvaljujući kojem je doživjela svoju dosad najveću glumačku transformaciju. Mnogi će ostati bez riječi kad je vide u novoj ulozi

To što 56-godišnja Tilda Swinton može priuštiti publici prerušavajući se u cijelu paletu likova u svojim filmovima vrijedno je spomena, jer nakon niza zanimljivih uloga njezina posljednja transformacija u remaku talijanskog horora iz 1977. 'Suspiria' vrhunac je svih maski koje je glumica dosad nosila na filmskom setu.

Naime, u trileru talijanskog redatelja Luce Guadagnina, koji je režirao i dramu 'Rasprskavanje' s Tildom u glavnoj ulozi, 56-godišnja Swinton glumi staricu, a koliko je neprepoznatljiva i impresivna kao Madame Blanc, koju glumi,  demonstrirala je na filmskom setu u Berlinu proteklog tjedna. Uz Tildu u filmu igraju i Dakota Johnson, te Chloe Grace-Moretz.

Biografija britanske glumice prepuna je zanimljivih događaja, a inače vrlo introvertirana Tilda s vremena na vrijeme u intervjuima ispriča pokoju pikanteriju iz svog privatnog života. Jednom je tako priznala kako je bila ovisnik o kockanju, godinama se kladila na konjske utrke i zaradila dosta novca.