tessa dunlop

Kraljevska insajderica tvrdi: 'Krunidba će princu Harryju biti poput noćne more'

18.04.2023 u 22:21

Bionic
Reading

Kraljevska insajderica Tessa Dunlop tvrdi kako bi osiguranje Meghan Markle koštalo čitavo bogatstvo te kako će princ Harry biti pomalo izgubljen bez supruge

Tessa Dunlop u utorak je javnosti predstavila knjigu 'Elizabeth & Phillip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy', a s obzirom na iznimnu upućenost u zbivanja unutar kraljevske obitelji, javnost je željno čekala njena razmišljanja o princu Harryju i detaljima o protokolu na dan krunidbe kralja Charlesa.

'Iskreno, mislim da će to biti pomalo nalik noćnoj mori za njega', rekla je na početku razgovora za US magazine te primijetila koliko je stresa bilo uočljivo na princu Harryju prilikom posljednjeg susreta s kraljevskom obitelji.

'Promatrala sam njegov govor tijela tog dana kada je kraljica Elizabeta pokopana i bilo je jasno koliko mu nije ugodno u vlastitoj koži', tvrdi Dunlop.

Princ Harry u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Buckinghamska palača prošlog je tjedna potvrdila kako će 6. svibnja na krunidbu kralja Charlesa iz Kalifornije stići princ Harry, no ne i Meghan Markle. Dobro upućena Dunlop tvrdi kako bi to mogao biti veliki problem za vojvodu od Sussexa koji se značajno oslanja na podršku svoje supruge.

'Očito je da se jako oslanja na nju. Vidljivo je koliko su povezani. Oboje su imali teška djetinjstva i pronašli utočište jedno u drugome. No, on sada dolazi sam. To znači da će još više biti izložen. K tome će i sjediti dalje od užeg kruga obitelji i osjećati se izolirano.'

  • +8
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BetterUp / Ferrari / Profimedia

Za kraj, Dunlop je obznanila kako je saznala da je vladala velika zabrinutost za dolazak Meghan Markle jer je omražena kod dijela javnosti pa bi njena zaštita koštala čitavo bogatstvo.

'Insajder mi je otkrio kako su imali velikih problema oko organizacije osiguranja koje bi bilo iznimno skupocjeno, no onda se saznalo da Meghan neće doći.'