OD 10. VELJAČE

'Kralj Queensa' ponovno na malim ekranima

11.02.2014 u 14:58

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih američkih obiteljskih komedija 'Kralj Queensa' vraća se na male ekrane. Šašavi bračni par Doug i Carrie, njegovi osebujni prijatelji i njen ekscentrični otac Arthur i ove će zime svojim dogodovštinama zabavljati televizijsku publiku i to na programu Comedy Central Extra gdje je upravo krenula treća sezona omiljenog sitcoma

Doug je dostavljač koji se može pohvaliti udobnim životom: ima jezičavu i odanu suprugu Carrie, živopisnu galeriju prijatelja, dvokatnicu u srcu Queensa i svoje
svetište – garažu sa povećim televizorom gdje prakticira omiljenu aktivnost a to je gledanje sportskih prijenosa. No, nakon što se u njegov dvorac od cigle useli Carrein otac Arthur Spooner, čudnovat starac neobičnih prohtjeva, život bračnog para Heffernan će se nepovratno promijeniti. Dogodovštine Douga i Carrie, simpatične spletke koje poduzimaju, pomalo neugodne situacije u koje ova tročlana obitelj stalno upada kao i odanost koju pokazuju jedni prema drugima u svim situacijama, uz urnebesne bizarnosti za koje je zadužen Arthur, oduševljavaju generacije TV gledatelja već 15 godina.

Punih devet sezona, tijekom kojih je snmimljeno 207 epizoda, gledatelji diljem svijeta su iz večeri u večer pratili zgode uvrnute 'Kralja Queensa' i pridruženih članova, a zahvaljujući vječnim obiteljskim temama kojima se serija bavi – jednako je aktualna i danas. Osim toga, velikoj popularnosti serije uvelike pridonose vrhunski komičari koje predvode danas već velika filmska zvijezda Kevin James u ulozi Douga, Leah Remini u ulozi njegove dražesne ženice Carrie i Jerry Stiller, otac glumca Bena Stillera, u ulozi Arthura. Kada se tomu pridodaju stalni protagonisti serije, komičari Patton Oswalt, Victor Williams i Larry Romano, kao i čitav niz gostujućih zvijezda među kojima su Bryan Cranston Ray Romano, Patricia Heaton, Ricki Lake, Doris Roberts i Adam Sandler - jasno je da zabave neće nedostajati.

Treću sezonu 'Kralja Queensa' gledamo na programu Comedy Central Extra, od ponedjeljka, 10. veljače. Serija se emitira radnim danom u 19:10 sati, a reprize tjednih serija mogu se uvijek pogledati tijekom vikenda. Ususret prazniku ljubavi, najavljujemo i posebno zabavnu epizodu koja gledatelje očekuje u petak, 14. veljače na Dan zaljubljenih. Kakvu nepodopštinu Doug priprema Carrie za Valentinovo, doznajte u petak.