u društvu camille

Kralj Charles napustio je bolnicu; njegov izraz lica najbolje govori u kakvom je stanju

29.01.2024 u 18:06

Bionic
Reading

Otkako se prije nekoliko dana saznalo da mora biti podvrgnut operaciji prostate, zdravstveno stanje 75-godišnjeg britanskog monarha izaziva nelagodu i nervozu među štovateljima kraljevske obitelji

Nakon što je jutros zabrinuo britansku javnost vijestima o produženju boravka u bolnici, kralj Charles danas je ipak otpušten te je u društvu Camille ušao u službeni automobil i zaputio se kući.

Kralj je bio smješten u privatnoj londonskoj bolnici svega nekoliko soba udaljen od snahe Kate Middleton, koja se oporavlja od operacije abdomena, te je čak stigao i doći joj u posjetu.

  • +5
Kralj Charles Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Svega par sati nakon što je princeza od Walesa otpuštena s bolničke skrbi, kralj je nasmiješen napustio bolnicu i svojim opuštenim izrazom lica svima dao do znanja da je ponovno odličnog zdravstvenog stanja.

Srećom i zadovoljstvom isijavala je i kraljica, koja je supruga brižno držala pod rukom sve dok nisu zajedno ušli u službeni crni Audi i napokon se uputili na odmor svojem domu.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još nije poznato koliko će trajati potpuno oporavak kralja, koji će najmanje mjesec dana biti oslobođen od svih dužnosti, a o svemu se oglasila i Buckinghamska palača.

'Kralj je danas poslijepodne otpušten iz bolnice nakon planiranog medicinskog tretmana i odgodio je nadolazeće javne angažmane kako bi si omogućio razdoblje privatnog oporavka. Njegovo Veličanstvo želi zahvaliti medicinskom timu i svima koji su sudjelovali u podršci njegovom posjetu bolnici, te je zahvalan na svim ljubaznim porukama koje je primio posljednjih dana', piše u priopćenju.