na meti komentara

Kralj Charles III. postao hit na Twitteru nakon što je na čudan način pozdravio premijerku

13.10.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon sastanka u srijedu, glavna su tema društvenih mreža. Nova britanska premijerka Liz Truss stigla je svoju prvu tjednu audijenciju u Buckinghamsku palaču. Prema pisanju britanskih medija, možda je prije susreta pomislila da će joj Kralj Charles III ponuditi predah od političkih i ekonomskih problema, no nije išlo u tom smjeru

Zabilježen je trenutak u kojem se Truss klanja novom kralju i govori 'Vaše Visočanstvo' prije nego što se s njim rukuje, a on joj govori: 'Opet ovdje'.

'Veliko mi je zadovoljstvo', odgovorila mu je Truss, a Charles je dodao: 'O draga, draga. U svakom slučaju...' Snimka njihovog susreta brzo je postala viralna.

Mnogi među ostalim komentiraju da se 'Charles pokazao kakav je stari fosil postao nakon što je preuzeo ulogu kralja', kako se premijerka Truss sigurno zapitala što se to događa kad joj se tako obratio, da je 'vjerojatno šokiran neredom koji je napravila Truss'... Na društvenim mrežama mnogi pišu kako im je smiješan način na koji je kralj Charles III pozdravio premijerku.

Osim Charlesovog pozdrava, pažnju su privukle i fotografije u palači. Naime, na komodi pored vrata izloženo je nekoliko fotografija, među kojima je i ona s vjenčanja Meghan Markle i Charlesovog sina, princa Harryja. Riječ je o službenoj fotografiji koju je snimio Alexi Lubomirski u dvorcu Windsor nakon ceremonije vjenčanja u kapelici Svetog Jurja.

  • +11
Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: Stefan Rousseau/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia