NISU USPJELI

Kraj ljubavi s lijepom Andreom: Ivan Pažanin ponovno slobodan

26.09.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Ivan Pažanin, jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara i član žirija RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan- kuhaj!' prekinuo je dugogodišnju vezu s tajnovitom i zgodnom Andreom Koprčinom

Na radost njegovih brojnih obožavateljica, Splićani Ivan Pažanin ponovno je slobodan. Kako doznaje magazin Story, poznati chef koji se proslavio ulogom člana žirija u televizijskom showu 'Tri, dva, jedan- kuhaj!', prekinuo je dugogodišnju vezu sa Solinjankom Andreom Koprčinom.

Zgodni kuhar i atraktivna crnka nisu se često zajedno pojavljivali u javnosti niti su puno govorili o svojoj vezi.

'Nisam neki ljubitelj otkrivanja privatnog života, ali moraš naći kompromis s novinarima, sa svima. To nosi svoju težinu... Mi smo sve to super izbalansirali, sad je sve to odlično', rekao je prije dvije godine Pažanin za tportal i tada otkrio da je upravo Andrea najzaslužnija za njegovu sreću.

Iako rijetko, uspješni chef o sada već bivšoj djevojci uvijek je pričao u superlativima, te priznao da je veliki romantik kada je zaljubljen.

Par se upoznao na istom radnom mjestu u Splitu prije nekoliko godina, a nedavno su se sporazumno razišli i shvatili da više nisu jedno za drugo te krenuli svako svojim putem.

Jedan od razloga prekida možda je i opterećenost poslom kojeg kod Pažanina ne nedostaje. Odmah po završetku snimljene sezone kulinarskog showa na RTL-u, Ivan je u rodnom Splitu otvorio novi restoran.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

U suradnji sa splitskom ugostiteljskom tvrtkom Biberon otvorio je fine dining restoran Štorija by Biberon u kojem je, kao chef kuhinje, nastavio razvijati svoj prepoznatljivi stil nadahnut mediteranskim krajevima.