JAMES HETFIELD

Kraj ljubavi duge 30 godina: Frontmen Metallice podnio zahtjev za razvod od supruge Francesce

14.08.2022 u 19:04

Bionic
Reading

Frontmen i gitarist Metallice, James Hetfield, odlučio se razvesti od supruge Francesce s kojom je nakon pet godina veze u bračnu luku uplovio danas davne 1997. godine

Prema izvorima bliskim paru, Hetfield je početkom ove godine podnio zahtjev za razvod u Coloradu, a vijest o njegovu razvodu nekako je uspjela proći ispod radara.

Vezu dugu pet godina, James i Francesca okrunili su brakom 1997. godine, a danas su roditelji troje djece - kćeri Cali (24) i Marcelle (20) te sina Castora (22).

James i Francesca Hetfield Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Usprkos razvodu, bivši par još uvijek je u kontaktu zbog djece

Gitaristu i voditelju Joeu Roganu, Hetfield je ranije otkrio sve o svojoj borbi s bijesom i alkoholizmom u kojoj mu je uvelike pomogla bivša supruga.

‘Strah je bio veliki motivator u tome za mene. Gubitak obitelji, to je bila stvar koja me toliko uplašila, to je bilo dno koje sam dotaknuo, da će moja obitelj otići zbog mojega ponašanja. Žena me izbacila iz kuće, živio sam negdje sam, nisam to želio. Izbacila me iz kuće i to me nasmrt prestrašilo. Rekla je da moram riješiti stvar pa sam to i učinio’,  prisjetio se frontmen Metallice.