DICAPRIJEVA DJEVOJKA

Kožna kombinacija istaknula je sve njezine obline; svojom ljepotom atraktivna Camila odavno je očarala holivudskog zavodnika

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 16.10.2020 14:42
  • Objavljeno 16.10.2020 u 14:42
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo je reći da su sve okrenuli za atraktivnom brinetom odjevenom u kožu kada se pojavila ispred poznatog restorana Giorgio Baldi u kalifornijskom Malibuu. Iako skrivena iza crne zaštitne maske, paparazzi su odmah prepoznali lijepu Camilu Morrone, djevojku Leonarda DiCaprija, koji je iz restorana izašao skrivajući se ispod šilterice

Unatoč pandemiji koronavirusa Camila Morrone i njezin dečko, holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio nisu zapostavili druženja s prijateljima i izlaske u restorane, naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Iako skrivena iza crne maske za lice, paparazzi su ipak lako prepoznali u atraktivnoj brineti djevojku zbog kojeg vječiti holivudski neženja razmišlja da ipak stane 'na ludi kamen'.

Odjevena u crnu kožnu jaknu, ispod koje se nazirao bijeli topić rezan netom ispod grudi, kao i dugu kožnu suknju koja na bokovima i stražnjici prati liniju tijela da bi se potom širila prema gležnjevima ispod koje su provirivale sandale, Camila Morrone izgledala je nevjerojatno dobro, a toga je i sama bila itekako svjesna.

  • +2

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

23-godišnja ljepotica sa svojim je 22 godine starijim dečkom, ali i društvom, uživala u popularnom talijanskom restoranu Giorgio Baldi, koji se nalazi u Santa Monici, nakon čega su se uputili kućama. 

I sam DiCaprio trudio se proći inkognito, skrivajući se ispod šilterice i zaštitne maske na licu, no nije mu uspjelo.