ZGUSNUT RASPORED

Kozmetika ili nakit: Ana Karamarko uživala na dva događanja u istom danu

29.11.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Brojne poznate Hrvatice nisu propustile promociju nove kolekcije nakita, poznatog po ručno izrađenom nakitu od konca, ukrašenog simbolima, koji su postali omiljeni kod mnogih trendseterica, u Hrvatskoj, alii u svijetu, jer njihove narukvice nose i Kendall Jenner, Kate Hudson i Paris Hilton. Među uzvanicima je bila i Ana Karamarko, koja je tu večer bila na još jednoj promociji - onoj dekorativne kozmetike u zagrebačkoj parfumeriji

Božićna dekoracija umjetnika Saše Šekoranje oduševila je brojne poznate koji su u raskošno uređen prostor prodavaonice nakita Barboleta došli kako bi vidjeli najnoviju kolekciju.

  • +23
Pet godina Borbolete Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Poznati po ručno izrađenom nakitu od konca, ukrašeno simbolima, postali su omiljeni kod mnogih trendseterica, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu, jer njihove narukvice nose i Kendall Jenner, Kate Hudson i Paris Hilton.

Među brojnim poznatim Hrvaticama, kao i uvijek, pažnju je privlačila supruga bivšeg potpredsjednika Vlade i bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Ana Karamarko, koja je u istom danu bila na još jednom događanju - promociji nove dekorativne kozmetike u parfumeriji Martimex.

  • +6
Novo ruho Naj Oleari beauty brenda u Martimexu Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje