Ljetna večer

Koreograf i influencer Luciano Plazibat sa svojim Splićanima uživao u 'balunu' na vrući zrak, a skoro je i zaplesao na svili

01.08.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Ljetna večer, Split, dobra zabava s mnoštvo zanimljivih i neobičnih sadržaja bila je dobitna kombinacija za odličan event na splitskim Firulama

Ta divna splitska noć spektakularnog sadržaja smiksala je sjajan, spicy koktel odlične atmosfere, koja je gradirala do sjajne zabave, onako kako i priliči ljetu na Jadranu. Lokalni gosti, influenceri i turisti imali su zagarantirano dobar provod, a da je sve na visini zadatka.

Splićani su potvrdili svojim prepoznatljivim komentarom ' ludilo brale'.

O čemu se radilo? U splitskom Tenis baru, tik do žala, uz miris mora, ilustracije s most unusal balona na vrući zrak, kao da su nakratko oživjele i prenijele u stvarnost svoju neobičnu i nadrealnu priču u 'najlipši grad na svitu', kako mu tepaju njegovi građani.

Nedugo nakon što je sunce bućnulo u splitsko more, pogledi su bili uprti prema zvjezdanom nebu, a svi ljubitelji visine i adrenalina, podigli su se a most unusual balonom gdje ih je dočekao panoramski pogled na Split. Pobliže se moglo uživati u zvjezdanom nebu zahvaljujući teleskopu koji je bi 'presvučen', a kako drugačije, nego u totalno neobično izdanje.

Naš poznati plesač i influencer, Splićanin Luciano Plazibat jedva je dočekao sve isprobati. Kad je stigao, nije znao gdje će prije:

  • Jedva sam dočekao doći u svoj Split na duže i sad slijedi samo zabava i odmor. Baš volim ovakve večeri, gdje se nešto događa, a imam što i snimati. Atmosfera je odlična, sad ću malo poletiti balunom, pa na teleskop baciti pogled i vidjeti šta mi zvijezde kažu. Došlo mi je da se i ja popnem u balon i pridružim se plesačici na svili, ali ipak nisam tako hrabar- rekao je kroz smijeh Luciano kojeg uskoro čekaju mnogi projekti kao plesača i koreografa.

Uz dobru glazbu, okuse i miris mora u odličnoj atmosferi, kako je i Luciano natuknuo, najveće iznenađenje uslijedilo je kad je iz košare a most unusual balona, kliznula crvena svila s hrabrom plesačicom koja je izvela poznati senzualni ples na svili s elementima vrhunskih akrobacija. Splitsku most unusual večer također je začinila još neobičnija barmenica na štulama koja je vidno iznenadila goste.

Ova vruća ljetna noć prepuna atraktivnog sadržaja koja je protekla u sjajnoj atmosferi ostat će zasigurno svima u pamćenju, a kad je već u pitanju Split dovoljno je još dodati stih poznate pjesme neprežaljenog Olivera ' ća je život vengo fantažija'.