CHARLES POSLAO ZNAKOVITO UPOZORENJE

Kontroverzni memoari princa Harryja usmjereni su protiv Williama: 'Nakon ovoga neće moći ostati u dobrim odnosima'

02.01.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Svega nekoliko mjeseci nakon emitiranja dokumentarne serije 'Harry i Meghan', svjetlo dana ugledat će memoari u kojima vojvoda od Sussexa s gorčinom piše o odnosu sa starijim bratom

Ususret objavi dugoiščekivanih memoara princa Harryja, procurile su informacije kako bi one mogle trajno narušiti odnos vojvode od Sussexa i princa Williama.

Kraljevski insajderi tvrde kako njihov odnos već sada 'visi o niti', a dodatnu pomutnju mogle bi unijeti Harryjeve pritužbe kako je uvijek bio u podređenom položaju naspram starijeg brata.

U svojim memoarima indikativnog naziva Spare (eng. rezervni), princ Harry naglasak je stavio na rivalitet s bratom o kojem, navodno, piše s gorčinom i osjećajima nepravde.

Glavni uzrok Harryjeve povrijeđenosti proizlazi iz činjenice da je William nasljednik kraljevskog prijestolja zbog čega je cijeli život bio u podređenom položaju.

Čini se kako je upravo svoje memoare odlučio iskoristiti kao priliku da poravna račune sa starijim bratom, pri čemu nije štedio niti njegovu suprugu Kate o kojoj, kažu insajderi, donosi 'širu priču'.

Princ Harry i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Kirsty O'Connor / PA Images / Profimedia

'O svemu je pisao detaljno i bez cenzure. Charles je prošao bolje nego što sam očekivao, ali knjiga je vrlo oštra prema Williamu, a niti Kate nije najbolje prošla. Čak je precizno opisao i jednu svađu s bratom. Iskreno, ne vidim kako Harry i William mogu ostati u dobrim odnosima nakon ovoga', rekao je izvor za The Sunday Times.

Navodno je cijela priča alarmirala i kralja Charlesa koji je poslao znakovito upozorenje kako je svako srozavanje reputacije Camille za njega linija koju Harry nikako ne smije prijeći.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

Memoari će izaći svega nekoliko mjeseci nakon prikazivanja kontroverzne serije Harry i Meghan koja se prikazuje na Netflixu koja je unijela veliku pomutnju u kraljevsku obitelj.

Nakon što je u njoj odao razne obiteljske tajne, princ Harry ozbiljno je ugrozio svoj status, a bit će zanimljivo ispratiti novu lavinu koju će nesumnjivo pokrenuti svojim memoarima.