TOMAŽ KAVČIĆ

Koncert Danijele Martinović nije propustio ni dobro raspoloženi vjenčani kum Petra Graše

09.03.2022 u 21:22

Bionic
Reading

Njihovo prijateljstvo traje već punih 27 godina, stoga ne čudi da slovenski chef Tomaž Kavčić nakon prekida veze Danijele Martinović i Petra Graše nije želio birati strane, već je s oboje ostao u dobrim odnosima

Zbog pandemije koronavirusa ljudi diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, sanjali su o dobrim starim vremenima i koncertima gdje će se opustiti i naplesati. A barem dijelić te prošlosti vratio se u živote mnogih koji su sinoć pohodili Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, gdje je povodom Dana žena koncert održala Danijela Martinović.

Dobro raspoložena splitska pjevačica dala je sve od sebe da opravda povjerenje svojih najvjernijih obožavatelja, stoga ne čudi da su u tom trenutku uz nju odlučili biti i njoj važni ljudi.

  • +7
Koncert Danijele Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Među njima se našao i slovenski chef i njezin dugogodišnji prijatelj Tomaž Kavčić. Ako vam je možda to ime poznato, nije ni čudno, budući da je upravo on bio jedan od trojice vjenčanih kumova na nedavnom vjenčanju Danijelinog bivšeg partnera Petra Graše.

GLAZBENI SPEKTAKL

Danijela Martinović nastupila u prepunom Lisinskom: Podršku pjevačici pružile su brojne poznate Hrvatice

Pogledaj galeriju

Tomaž Kavčić sada je progovorio i pred kamerama IN Magazina. 'Došao sam samo zbog koncerta da, uvijek moramo podržati te bitne trenutke, ovo je bio velik trenutak', rekao je Kavčić i nastavio: '27 godina stvarno nije kratki vijek, ali kao da sam ju upoznao jučer, ali Danijela je uvijek ista, takva kakva je na odru takva je i u privatnom životu, otvorena slatka i duhovita.'