SRETNA ŽUPANJKA

Konačno je dočekala: Ovako je Indira proslavila svoju prvu nominaciju za Porin

22.02.2019 u 15:56

Bionic
Reading

Pjevačica ima veliki razlog za slavlje. Osim što uživa u plodovima svog uspješnog glazbenog djelovanja, Indiri Levak stigla je joj još jedna potvrda kvalitete i popularnosti u vidu nominacije za nagradu Porin. Dok je bila u grupi Colonia još ni jednom nisu imali šansu za Porin osim za Hit godine kojeg je birala publika. Sada joj je struka dala priznanje, a Indrira je za tportal podijelila dijelić svoje sreće

Prvi samostalni album Indire Levak 'Valkira' nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe. Za pjevačicu je to veliki uspjeh budući da dok je bila u Coloniji još ni jednom nisu imali šansu za Porin. Bili su jedan od najzakinutijih izvođača na Porinu. Dvije godine zaredom bili su nominirani za Hit godine, za pjesme 'Za tvoje snene oči' i 'Oduzimaš mi dah', ali to je kategorija koju je birala publika. Kolegama je očito 'smetala' dance grupa, a njihove hitove su smatrali prolaznima.

'Kada sam počela stvarati 'Valkiru', moj prvi samostalni album, imala sam dvije želje - ostvariti se kao autorica tekstova i pokazati svoje emocije publici te raditi s najboljim hrvatskim autorima. Ovim putem zahvaljujem Branimiru Mihaljeviću, Anti Pecotiću, Bojanu Šalamonu Shalli i D. Perišiću na predivnim pjesmama koje je prepoznala moja publika koja ih pjeva iz sveg glasa na koncertima. Jučerašnja nominacija struke bila je kruna koja je zaokružila cijelu priču. Ne mogu reći da se nisam nadala, jer zaista smo napravili odličan album', rekla nam je Indira.

Ispričala je koliko joj to znači s obzirom da je riječ o struci koja je do sad zaobilazila takvu vrstu glazbe.

'Bila sam iskreno dirnuta. Puno mi znači na više nivoa. I kao ženi koja ne poznaje granice i kalupe te kao glazbenici koja je sada sigurna da su sve odluke bile ispravne u mojoj karijeri', kaže. Dodaje da je u karijeri koja traje kontinuirano 22 godine dobila najveću i najvredniju nagradu na kojoj je iznimno zahvalna, a to je njezina vjerna publika.

'To je publika koja je uvijek uz mene, vesela i nasmijana, predivna. To je jedini smisao svakog glazbenika, da kad stane na pozornicu ima kome pjevati', poručila je Indira.

Svoju prvu nominaciju proslavila je u zagrebačkom restoranu u društvu supruga Mire i nećaka te svojim autorom Branimirom Mihaljevićem i njegovom suprugom Sandrom.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL