NAKON 12 SEZONA

Konačni kraj za 'Dva i pol muškarca'

15.05.2014 u 09:01

Bionic
Reading

Dok je serija bila najpopularnija Sheen je zarađivao 1,8 milijuna dolara, to jest 9,9 milijuna kuna po epizodi, dok Ashton Kutcher zarađuje 700 tisuća dolara

Hit serija u kojoj trenutačno glume Ashton Kutcher i Jon Cryer, a koju je proslavio Charlie Sheen prije nego što je neslavno dobio otkaz 2011. godine, s prikazivanjem završava 2015. godine. Potvrdili su to s CBS-a. Zadnja, to jest 12. sezona, u SAD-u će se početi prikazivati u rujnu ove godine.


'Chuck Lorre je jako uzbuđen oko smišljanja kraja serije. Već ima puno ideja i sprema velika iznenađenja', otkrila je Nina Tassler, predsjednica CBS-a.

Prije nego što je 2011. godine dobio otkaz zbog čudnih ispada u javnosti i vrijeđanja producenta serije, Sheen se prijavio na rehabilitaciju za odvikavanje od droga i alkohola.

Njegovo kontroverzno ponašanje zasjenilo je show, zbog čega je ubrzo udaljen sa seta serije. Kao razlog s CBS-a su naveli da je zbog njega oštećeno 200 zaposlenika, a gubitak zbog prekida snimanja osme sezone iznosio je 10 milijuna dolara.

U središtu pažnje 2012. godine našao se i Angus T. Jones, koji je glumio Jakea Harpera, nećaka Charlieja Sheena. Jones je u intervjuima počeo govoriti da je serija smeće te da je u sukobu s njegovim vjerskim načelima. Danas 20-godišnjak, Jones je napustio show te u crkvama govori o Bogu i vjeri.
Ashton je Sheena zamijenio u devetoj sezoni serije. Kutcher zarađuje 700 tisuća dolara, to jest 3,8 milijuna kuna, a Cryer 620 tisuća dolara, to jest 3,4 milijuna kuna po epizodi.
Prva epizoda ove serije prikazana je u rujnu 2003. godine.