NOVI PAR

Konačna potvrda ljubavi: Gigi Hadid i mladi maneken u ozbiljnoj su vezi

06.09.2019 u 19:05

Bionic
Reading

Nakon višetjednih nagađanja ljubi li slavna manekenka Gigi Hadid dvije godine starijeg modela i reality zvijezdu Tylera Camerona, par je u Nizozemskoj konačno potvrdio svoju romansu

Već neko vrijeme zajedno ih viđamo u izlascima u New Yorku, romantičnim večerama i šetnjama, ali 24-godišnja uspješna manekenka Gigi Hadid itekako je šutljiva na temu ljubavi s 26-godišnjim manekenkom Tylerom Cameronom. Bivši sudionik reality showa sada je jednim dirljivim potezom dao do znanja da je itekako zaljubljen u zgodnu plavušu, a novopečeni par tako je potvrdio i svoju vezu.

Naime, prije nekoliko dana preminula je baka slavne manekenke, a sada je u Nizozemskoj održan sprovod, na kojem se između ostalog pojavio i Cameron kao potpora svojoj novoj djevojci.

  • +2
Gigi Hadid i Tyler Cameron Izvor: Profimedia / Autor: N.N./ BACKGRID

Iako nitko od užeg kruga obitelji Hadid nije bio oduševljen paparazzi fotografima u tom tužnom trenutku, Gigi i Tyler nisu se previše skrivali. Naprotiv, držeći se za ruke i hodajući u zagrljaju pokazali su koliko su zaljubljeni.

Podsjetimo, mlada manekenka prije zgodnog manekena šest je godina ljubila pjevača Zayna Malika.

Osim njih, na posljednjem ispraćaju voljenje bake pojavila se i Gigina sestra Bella Hadid te brat Anwar Hadid koji je također došao u pratnji voljene djevojke, pjevačice Due Lipe.

  • +3
Gigi Hadid i Tyler Cameron Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID