OPLJAČKANE MANEKENKE

Sestre Gigi i Bella Hadid bijesne napustile Grčku: 'Nikad se više nećemo vratiti. Potrošite novac drugdje'

10.08.2019 u 17:53

Bionic
Reading

Najslavnije sestre na modnim pistama, Gigi i Bella Hadid, ljetni su odmor provele na popularnom grčkom otoku Mikonosu, gdje su uživale u kupanju i partijanju do sitnih noćnih sati, no idilično ljetovanje naglo je završilo kad su se sestre iz izlaska vratile u opljačkanu kuću

Na jednom od svoja dva Instagram profila, 24-godišnja Gigi Hadid, upozorila je svoje obožavatelje da ne dopuste da ih društvene mreže zavaraju, otkrivši da je njezin odmor u Grčkoj bio daleko od idiličnog.

'Ne dopustite da vas Instagram zavara. Opljačkali su nas. Nikad se više ovdje neću vratiti. Ne preporučujem. Potrošite svoj novac drugdje', napisala je slavna manekenka.

Gigi je na Mikonosu boravila sa sestrama Bellom, Alanom i Mariellom Hadid, kako bi proslavile Alanin rođendan. Iako su vidno uživale, idiličan odmor pokvarili su lopovi koji su ušli u kuću dok su djevojke bile u izlasku. Kad su se vratile pronašle su su ispremetanu kuću, ali i otkrile da su ostale bez dragocjenosti.

  • +11
Gigi i Bella Hadid na Mikonosu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nitko srećom nije ozlijeđen', rekao je otac djevojaka, Mohamed Hadid za TMZ, potvrdivši da su iz kuće nestali novac, ali i osobne stvari poput odjeće, modnih dodataka i nakita – i to samo slavnih sestara, Gigi i Belle, dok su Mariella i Alana bila pošteđene.

Nakon pljačke, djevojke su se spakirale i prekinule ljetovanje te se privatnim zrakoplovom vratile kući u SAD.

GIGI I BELLA HADID

Slavne sestre malo toga ostavile mašti: U oskudnim bikinijma pozirale na terasi skupocjene vile

Pogledaj galeriju