s prigodnom porukom

Kolinda Grabar Kitarović poslala je uskršnju čestitku iz ratne zone, sa svijećom u ruci

31.03.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Republike Hrvatske pozirala je ispred crkve u Lavovu s košaricom u ruci te ispred oltara s prigodnom svijećom

Kolinda Grabar Kitarović ovih se dana nalazi u ratom pogođenom Lavovu te je u ovom ukrajinskom gradu proslavila Uskrs i sve obilježila prigodnom čestitkom na društvenim mrežama.

Na svom Facebook profilu čestitala je svima ovaj za katolike najvažniji blagdan, uz oznake kao što su 'Lavov', 'mir', 'Ukrajina', idr.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Sretan i blagoslovljen Uskrs iz jednog od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo! Nemojmo nikada zaboraviti kakav je blagoslov živjeti u miru. Čuvajmo ga i budimo zahvalni svima koji ga čuvaju za nas! Христос Воскрес!', napisala je bivša predsjednica Hrvatske.

Kolinda je pozirala u all-black ležernom stajlingu ispred katoličke crkve u Lavovu, noseći tenisice, ravne crne hlače, klasičnu dolčevitu i sportsku jaknu.

Na prvoj fotografiji pozirala je s raskošnom uskršnjom košaricom bijele boje te veselih dekoracija, dok je na drugoj stajala ispred oltara sa svijećom u ruci. Priložila je i prizor vjernika iz unutrašnjosti crkve.

Bivšu predsjednicu samo par dana prije vidjeli smo u Zagrebu na okruglom stolu za žene u organizaciju američke veleposlanice u Hrvatskoj Nathalie Rayes, a tada je crvenoružičastu pussy bow bluzu odjenula s crnim sakoom i hlačama.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Slavko Midzor