MASTERCHEF ANKETA

Koji vas je član žirija osvojio, a od koga strepite?

  • Autor: I. T.
  • Zadnja izmjena 24.05.2011 14:08
  • Objavljeno 24.05.2011 u 10:26
Mate Janković, Radovan Maršić i Tomislav Gretić

Mate Janković, Radovan Maršić i Tomislav Gretić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Masterchef

Kako se bliži finale, Masterchef iz dana u dan postaje sve napetiji, a napuštanja šoua postaju gotovo svakodnevica, čime odgovornost žirija vrtoglavo raste. Zanima nas koji se član po vama najbolje nosi s novonastalom situacijom

Još donedavno Mate Janković, Radovan Marčić i Tomislav Gretić uglavnom su se šetali između lonaca, šaljivo se osvrtali na pokušaje i promašaje, hvalili uspjehe, a neuspjehe kažnjavali pranjem suđa i sličnim bezopasnim nelagodama.

No lagodni dani su, čini se, iza njih. Kako se Masterchef približava velikom finalu, tako se broj stanara sve češće smanjuje. Svaki izlazak pred štednjak znači i mogućnost da završe u Stres testu, samim time da ispadnu, što višestruko pojačava odgovornost i napetost.

S druge strane kuhinje, veliku odluku o ulasku u Stres test i samom ispadanju donosi upravo žiri. S tom odgovornošću Mate, Radovan i Tomislav se nose različito. Dok je Radovan okrenuo ploču te nekadašnje hvale sve češće zamjenjuje poprilično kreativnim, a pokatkad i uvredljivim kritikama, Mate pokušava biti što afirmativniji, dok Tomislav ide po svom – red kritike, red savjeta.

Koji se pristup vama najviše sviđa, čijim riječima biste najviše vjerovali, a od koga biste najviše strepili, recite u anketi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi