godine su samo broj

Koji je komad bila i ostala! Danas poznata glumica slavi 50. rođendan

01.06.2017 u 14:14

Bionic
Reading

Nives Ivanković jedna je od naših najzanosnijih glumica. S godinama izgleda samo bolje te se danas, kada navršava 50 godina, može pohvaliti perfektnom linijom, licem djevojke, ali i šarmom gospođe. Jedna od je onih dama koje uvijek svježim izgledom mogu parirati i mnogo mlađim kolegicama

Kad je ušla u četrdesete, francuska kreatorica Coco Chanel govorila je da joj je pedeset. To je radila zato što je željela da joj izgovaraju dobro poznati kompliment: 'Izgledate odlično za svoje godine.' Splitska glumica Nives Ivanković ne mora manipulirati svojim datumom rođenja kako bi čula da lijepo izgleda.

Kad netko u 50. godini kao ona ima svježu i njegovanu kožu te tako vedar pogled poput nje, onda je to vrijedno divljenja. Nives godine prihvaća kao prirodan proces, a starenju se suprotstavlja svim raspoloživim ženskim oružjem, rečenicom koju često izgovara: 'Trudim se starjeti dostojanstveno.'

'Valjda su četrdesete vrhunac snage, zrelosti, a opet mladosti. Sad ne samo da me plaše pedesetima, nego i sama osjećam da je to početak 'labuđeg pjeva'. Iako imam vulkansku energiju, osjećam promjene što nam ih priroda neizbježno nosi. Kao i u svemu u životu, treba se prilagoditi i pripremiti za iduću životnu etapu', izjavila je ranije za Story.

Glumica poznata po ulogama u nizu televizijskih sapunica, serija i humorističnih emisija te filmova odlučila je stati iza kamere. U novoj ulozi scenaristice i redateljice snimila je humoristično-dramsku seriju 'Ko je jamio, jamio je'.

A kako je izgledala kroz godine, pogledajte u galeriji:

  • +6
Nives Ivanković Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo