sve frca od romantike

Kod njih ljubav cvjeta kao prvog dana: Ana Ivanović suprugu Bastianu uputila dirljivu poruku

02.08.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Popularni sportski par, nekadašnja tenisačica, Srpkinja i bivši nogometaš, Nijemac Bastian Schweinsteiger, imaju razlog za sreću. Obilježili su poseban dan u njihovom životu

'Tako sam zahvalna što dijelim život, ljubav i roditeljstvo s tako divnim čovjekom kao što si ti. Sretan rođendan', poručila je Ana Ivanović. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala na romantičnoj večeri uz zalazak sunca, u morskom ozračju.

Bastian Schweinsteiger odmah je reagirao sa emotikonom srca. Ranije je izjavio da sa suprugom uživa u svakom trenutku te je otkrio da se u njegovom i Aninom domu ne mogu naći fotografije povezane s njihovim sportskim uspjesima. Umjesto toga na zidu drže njima posebne stvari poput narukvica s rođenja njihovih sinova s datumom i imenom.

Inače Ana i tri godine stariji veznjak Bayerna i nekadašnji njemački reprezentativac u ljubavnoj su vezi od 2014., a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Veneciji dvije godine kasnije. Imaju sinove - Luku, koji je rođen u ožujku 2018., Leona, koji je rođen u kolovozu 2019. godine a u svibnju ove godine rodio im se još jedan sin no ime djeteta još nije otkriveno.

  • +3
Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN