BIVŠA TENISAČICA

Rijetko ga vidimo: Ana Ivanović pokazala prizor koji topi srca uz dirljivu poruku

28.06.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Bivša srpska tenisačica, supruga Bastiana Schweinsteigera, više puta je naglašavala kako su za osobu 'koja je postala', zaslužni njeni roditelji. Mama Dragana čest je 'gost' na Aninim objavama, ali tatu Miroslava njezini fanovi nemaju priliku viđati

Od kad je završila sportsku karijeru, Ana Ivanović rijetko se pojavljuje u javnosti, ali zato sa fanovima na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Tu i tamo prekrši svoja pravila objava, a sada je imala i poseban razlog za to. Povodom rođendana svog tate Miroslava objavila je njihovu zajedničku fotografiju s popratnim emotivnim tekstom.

'Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvijek si bio i bit ćeš moj uzor i heroj. Sretan rođendan, tata! Volim te', poručila je bivša tenisačica, koju možemo vidjeti kako stoji pored ponosnog oca.

  • +3
Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, tata ekonomist po struci, bio je taj koji je Ani ispunio želju i kupio joj prvi reket za rođendan. Svojedobno je izjavila joj je to bio najljepši rođendanski dar koji je ikada dobila. Otac i majka su joj pomno osluškivali želje i dali joj vjetar u leđa da krene za svojim snovima.

Imajući roditelje kao svoje životne uzore, Ana je izgradila idiličan brak s njemačkim nogometnim reprezentativcem, Bastianom Schweinsteigerom s kojim ima tri sina. Podsjetimo, Ana je na svijet donijela njihovog trećeg nasljednika početkom svibnja.