stižu reakcije

Kladionice joj ne predviđaju pobjedu, a evo što bugarski predstavnik na Eurosongu misli o pjesmi Mije Dimšić

09.03.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Stanje na eurovizijskim kladionicama se mijenja iz dana u dan, a za sada je favorit Ukrajina. Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Roni Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu u Torinu s pjesmom 'Intention', prokomentiao je natjecateljice iz Hrvatske i Srbije

Već svi znaju kako će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure', a evo što je njezin 'konkurent' Romero izjavio. 'Ovo je prelijepa, prelijepa melodija. Nema ništa kompliciranije nego pjevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vrijeme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent. Mislim da će postići značajan uspjeh', smatra Romero.

Rekao je ponešto i o predstavnici Srbije, Konstrakti, o čijoj nesvakidašnjoj skladbi 'In Corpore Sano' danima priča cijela regija: 'Konstrakta je iznenađujuća i drugačija! Koncept, tekst, sviđa mi se kako je interpretirala ovaj rizičan projektt s puno samopouzdanja. U vremenu kada svi žele da budu neko drugi, ovo je veoma osvežavajuće. Sjajna je pjevačica. Da ove godine gledam Eurosong kao običan fan, sigurno bi dobila od mene mnogo bodova', poručio je Romero.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, natjecanje se ove godine odvija u Torinu, polufinala su zakazana za 10. i 12. svibnja, dok će se veliko finale održati 14. svibnja u Pala Alpitour Areni.

  • +25
Dora 2022 Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX