VJENČANJE IZ SNOVA

Kit Harington izrekao sudbonosno 'da' kolegici iz serije 'Igra prijestolja'

23.06.2018 u 18:23

Bionic
Reading

Britanski glumac Kit Harington, koji je srca žena diljem svijeta osvojio ulogom Jona Snowa u seriji 'Igra prijestolja', ove je subote izrekao sudbonosno 'da' svojoj dugogodišnjoj djevojci, glumici Rose Leslie koju smo također mogli gledati u hit seriji HBO-a

Nedugo nakon što su se 2012. godine upoznali na setu serije 'Igra prijestolja' , glumci Kit Harington i Rose Leslie započelu su ljubavnu vezu koju su ove subote ozakonili brakom u škotskom dvorcu Wardhill koji je već 900 godina u posjedu obitelji 31-godišnje glumice.

Na lokaciju vjenčanja ovih su dana užurbano pristizale zvijezde serije 'Igra prijestolja' uključujući glumice Emiliu Clarke, Sophie Turner i glumca Petera Dinklagea.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dugo sam planirao kako ću to izvesti. Htio sam provesti žaruljice kroz krošnje kako bi sve bilo romantično, ali onda smo se zatekli na selu, pod predivnim nebom pa sam odlučio uraniti', izjavio je Kit nakon zaruka s glumicom pred koju je kleknuo tijekom opuštenog vikenda koji su proveli na britanskom selu.

  • +4
Rose Leslie i Kit Harington Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dežurni paparazzi uspjeli su uloviti slavnoga Jona Snowa pri dolasku u dvorac, kao i mladenku u društvu oca odjevenog u tradicionalnu škotsku nošnju.

Rosie je zadivila mnoštvo haljinom s dugim rukavima ukrašenoj čipkastim cvjetnim detaljima na materijalu tila, dok je na glavi je nosila cvjetnu krunu uz dodatak dugog vela. Ime dizajnera njezine vjenčanice još uvijek je nepoznanica.