USKORO DVOGODIŠNJI PSALM

Kim Kardashian raznježila fanove fotkom najmlađeg sina: 'Ovdje to ne pokazuje, ali on ima njazarazniji osmijeh'

25.02.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Reality zvijezda i poduzetnica, 40-godišnja Kim Kardashian, podijelila je u srijedu na Instagramu fotografiju svog najmlađeg djeteta, malenog Psalma koji će u svibnju napuniti dvije godine. Preslatki dječačić raznježio je brojne obožavatelje svoje slavne mame

'Ovdje se to ne može reći, ali on ima najzarazniji osmijeh! Volim te, mali Psalm', napisala je Kim uz fotografiju dječačića koji je profesionalno pozirao pred njenom kamerom.

Fotografija je raznježila njene obožavatelje, koji se ne mogu načuditi koliko je već porastao.

'Vau, kako je brzo narastao', komentirao je jedan obožavatelj, dok je drugi napisao 'Slatkiš'.

O najmlađem članu svoje obitelji Kim je govorila i prošle godine, kazavši kako je utjelovio duh njezinog pokojnog oca Roberta Kardashiana.

Za E! News Kardashian se prisjetila kako joj je prije Psalmovog rođenja, u svibnju 2019. godine, vidovnjakinja na Baliju rekla da će dobiti još jednog sina i da će to biti njen reinkarnirani otac.

Kardashian je na Baliju snimala za svoj reality 'Keeping Up with Kardashians', a u to vrijeme nitko od njezine ekipe nije znao da joj surogat majka nosi dječaka, pa nije mogao ni reći vidovnjakinji.

Kim je tada otkrila i kako njezin pokojni otac, koji je preminuo u srpnju 2003. od raka jednjaka, i najmlađi sin imaju mnogo zajedničkih osobina.

'Psalm je lijevak poput mog oca. Dakle, sve se te stvari događaju. Ni sama nisam znala bih li vjerovala u reinkarnaciju, ali sada vjerujem. Želim vjerovati!', zaključila je tada reality zvijezda.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Kim je nedavno nakon gotovo sedam godina braka podnijela papire za razvod od Kanyea Westa, s kojim je dobila još troje djece – sedmoipolgodišnju North, petogodišnjeg Sainta i trogodišnju Chicago.

Nakon vijesti o službenom razvodu, o kojemu se šuška već neko vrijeme, izvor je za časopis People potvrdio da je Kardashian vikend provela sa svojom obitelji, provodeći mučno vrijeme rješavanja svoje razdvojenosti od otuđenog supruga u društvu najbližih.

'Iako su Kim i Kanye razdvojeni već mjesecima, Kim je emocionalno teško primila podnošenje papira za razvod. Vikend je provela brinući se o sebi i djeci, u društvu majke i sestara, i nije radila. Svi je podržavaju i zaista je sretna što je okružena tako velikom obitelji', rekao je izvor.

Izvor otkriva i da reality zvijezda osjeća razočarenje što ona i West nisu uspjeli sačuvati brak.

'Između njih nema nikakve drame, a Kim je uglavnom razočarana samo time što nisu pronašli način za ostanak u braku', otkrio je izvor pa dodao: 'Ali za sretan brak je potrebno dvoje ljudi. Kim je osjetila da Kanye nije spreman na mukotrpan rad i kompromise.'