NE ZAMARA SE

Kim Kardashian ponovno na udaru javnosti: North West s ružem na usnama šeće modnom pistom

24.09.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Podvojene reakcije javnosti uslijedile su nakon što se najstarija kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, North West, prvi put prošetala modnom pistom. I dok su neki bili oduševljeni pojavom petogodišnje djevojčice, prozvavši je nasljednicom tete Kendall Jenner, koja je uspješna manekenka, više je onih koji su prozvali slavne roditelje

Prvu šetnju u ulozi manekenke imala je petogodišnja North West, najstarija kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, no kao i sve što je povezano sa slavnom obitelji Kardashian-Jenner, i njezin debi gledao se kroz povećalo.

Naime, nevjerojatna je modna kombinacija kakvu je netko odobrio za petogodišnje dijete, osobito u današnjem svijetu u kojem svakodnevno novinski naslovi vrište o pedofiliji. Malena North West, koja se kao manekenka pojavila na reviji L.O.L. Surprise! Fashion Show u Kaliforniji, nosila je crvenu kožnu motorističku jaknu i kožnu suknjicu iste boje.

Uz to je kombiniran crop top u crnoj boji sa zatvaračem po cijeloj dužini, a koji je otkrivao pupak djevojčice, kao i crne mokasinke uz bijele soknice. Kao prava dama, North je imala torbicu u ruci, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala. Kosa je bila prikladno podignuta na vrh glave, a ono što je nevjerojatno to je da je imala i potpuni make-up na licu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

proud mama!

Objavu dijeli Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap)

Naravno, Kardashianka je bila oduševljena i čini se kako za nju u tome nije bilo ničega neprikladnog. No sto ljudi - sto ćudi.

  • +3
North West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.