OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Kim Kardashian objavila fotografiju iz prošlosti i dobro se nasmijala na vlastiti račun: 'Kakva je to frizura?'

31.03.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Da joj je u samoizolaciji poprilično dosadno, jedna od najslavnijih reality zvijezda, Kim Kardashian pokazala je i posljednjom objavom. Fotografija koju je objavila, a na kojoj pozira s najboljom prijateljicom Allison Statter, iz daleke je prošlosti, a svom stajlingu i sama se dobro nasmijala

Od najranijeg djetinjstva najbolja prijateljica Kim Kardashian je Allison Statter. Upravo fotografiju s njom objavila je reality zvijezda na svom Instagram profilu gdje ima 164 milijuna pratitelja, a onda se i sama dobro nasmijala na vlastiti račun.

'Pronašla sam ovu fotografiju nastalu kada smo Allison i ja išle na fakultet, a koja me dobro nasmijala i zbog koje mi se po glavi mota mnoštvo pitanja. Kakva je ovo frziura? Imam tirkizni eyeliner?', napisala je ispod fotografije Kim Kardashian, koja je na fotografiji doista neprepoznatljiva, još uvijek bez ikakvog kozmetičkog zahvata na licu, u vrijeme kada je sama radila svoje frizure i sama se šminkala.

Fotografija je nastala početkom 2000-ih, a prikazuje njih dvije kako sjede za stolom, grle se i smiju u kameru. Kim Kardashian na njoj ima poprilično zanimljivu frizuru sa šiškama, a oči je uokvirila tirkiznim eyelinerom.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia