STALA U NJEGOVU OBRANU

Kim Kardashian iskreno progovorila o javnim ispadima supruga: 'Moja obitelj je nemoćna'

22.07.2020 u 20:06

Bionic
Reading

Medijske stupce posljednjih dana ne prestaje puniti slavni reper i dizajner Kanye West zahvaljujući javnim ispadima usmjerenim protiv svoje supruge i njezine obitelji, a koji su započeli na njegovu skupu i ovih dana nastavili se na Twitteru

Moć društvenih mreža reality zvijezda Kim Kardashian West iskoristila je ove srijede kako bi se javno oglasila o situaciji sa svojim 43- godišnjim suprugom za kojeg tvrdi da ima bipolarni poremećaj.

'Kao što mnogi znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj. Svatko tko to ima ili zna nekoga u svom životu da ima, zna koliko je nevjerojatno komplicirano i bolno za razumjeti. Nikad nisam javno o pričala o tome kako to utječe na nas kod kuće zato što štitim djecu i Kanyjevo pravo na privatnost kad je riječ o zdravlju. Ali danas, mislim da moram komentirati zbog stigme i pogrešnog razumijevanja mentalnog zdravlja', napisala je reality zvijezda na svom Instagram profilu kojeg prati više od 180 milijuna obožavatelja.

Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: - / Backgrid USA / Profimedia

U nekolicini Instagram storyja Kim je javnosti pokušala objasniti kako se brojne obitelji bore s ljudima koji su mentalno bolesni i da su većini slučajeva nemoćni ako nije riječ o djetetu.

'Ljudi koji nisu svjesni ili nisu imali iskustva s ovim, mogu biti puni predrasuda i ne razumjeti da pojedinac mora sudjelovati u procesu liječenja bez obzira koliko se njegova obitelj i prijatelji trude', ističe Kardashianka koja u cjelokupnoj situaciji i dalje stoji uz supruga.

'On je briljantna, ali komplicirana osoba koja je pod pritiscima kao umjetnik i kao Afroamerikanac, koji je doživio bolan gubitak majke te se mora nositi s pritiskom i izolacijom koju povećava njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama', zaključila je svoje obraćanje javnosti.

Njezin suprug Kanye West sinoć je ponovno 'divljao' po Twitteru, da bi, kao i dan prije, sve nekoliko sati kasnije izbrisao. Ovoga puta tvrdio je kako se pokušava rastati od Kim otkako se ona susrela s njegovim prijateljem, reperom Meek Millom u hotelskoj sobi, a svoju je svekrvu Kris Jenner prozvao 'Kris Jong-un'.

West je i dalje tvrdio kako su ona i njegova supruga Kim Kardashian pokušale dovesti dva liječnika u Wyoming kako bi ga hospitalizirali, bez njegovog pristanka, govoreći da su potpisale umjesto njega pristanak na liječenje.