REALITY ZVIJEZDA

Kim Kardashian iskreno progovorila o braku s kontroverznim Kanyeom Westom

23.05.2023 u 22:20

Bionic
Reading

Kim Kardashian (42) s glazbenikom, producentom i poduzetnikom Kanyeom Westom u braku je bila od 2014. godine, no razišli su se 2021. godine

Iako Westa prate brojne kontroverze i skandali pa je tako zbog njegovih antisemitskih izjava Adidas prekinuo dugogodišnju plodonosnu suradnju s njime, reality zvijezda u podcastu Jaya Shettyja 'On Purpose' nije imala nikakvih pritužbi na račun bivšeg supruga s kojim ima četvero djece.

Kardashian je rekla da svoj brak s Westom ne smatra 'promašajem'.

Reality zvijezda osvrnula se na njihovu 'lijepu', ali prekinutu bračnu zajednicu, ističući da 'ne može pomoći ljudima koji to ne žele'. Iako nije imenovala bivšeg supruga, opširno je govorila o tome da je ranije imala 'drugačije poglede' od nekoga u svom životu, a koga nije mogla promijeniti.

  • +4
Kanye West i Bianca Censori Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ne možete nametnuti svoja uvjerenja i projicirati to na nekoga tko misli nešto potpuno drugačije', rekla je kraljica društvenih mreža o borbi da 'stvarno dobro živi' s određenom osobom. Kardashian je u podcastu aludirala na to da ne može pomoći Westu i utjecati na njegove drugačije poglede. Iako vjeruje da je u redu imati oprečna mišljenja, rekavši da tako svijet funkcionira, Kim je između ostalog potaknula slušatelje da daju prioritet usklađivanju u istim vrijednostima i moralu s drugima.

ZAUSTAVI SE VJETRE

Može li luđe od ovoga? U stajlingu za ludi provod Kim Kardashian rođendan proslavila u burger baru

Pogledaj galeriju

Zvijezda 'Keeping Up With the Kardashians' rekla je: 'Sasvim je u redu shvatiti da je ovaj život tako kratak pa bismo trebali otići i pronaći ljude koji se slažu s onim u što stvarno vjerujemo.'

'Ne možete stvarno prisiliti druge ljude. Ne možete očekivati od njih da budu tamo gdje ste i na vašoj razini', smatra ona. Kardashian je u braku s reperom dobila četvero djece (North, Saint, Chicago i Psalm) te je dodala da tu lekciju uči i djecu.

Otkako je napustila Westa, Kardashian se suzdržala od izravnog kritiziranja njegovih skandala, uključujući opetovane antisemitske napade, kako bi zaštitila svoju djecu.

Inače, West, koji se sad odaziva na ime Ye, navodno je oženjen svojom zaposlenicom u Yeezyju, Biancom Censori.