PROSUDITE SAMI

Kim Kardashian i dalje tvrdi da svoj nos nikada nije operirala, ali stare fotografije sve govore

15.02.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Reality zvijezda i supruga repera Kanye Westa odlučila je još jednom stati na kraj zlim jezicima koji tvrde kako je 38-godišnjakinja, između brojnih estetskih zahvata, imala i onaj u kojem je 'popravila' izgled nosa

Iako je odavno priznala da obožava laserske tretmane kojima ublažava strije na svojem tijelu, a svoj prvi botox tretman čak je podijelila u jednoj od epizoda reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' još 2010. godine, Kim Kardashian odbija i dalje potvrditi da se podvrgnula estetskom zahvatu kojim je promijenila izgled svog nosa.

'Nikada nisam operirala nos, mada to svi misle. Lijepo sam uvijek govorila, čekajte da dobijem djecu jer ćete po njihovom nosu znati kako izgleda i moj', rekla je 38-godišnjakinja nakon što joj je njen omiljeni vizažist, Mario Dedivanovic, našminkao pred prepunom dvoranom tijekom jednog od svojih tečajeva.

Sam vizažist potvrdio je kako Kim i dalje im malenu kvrgu na nosu, koja se diskretno prikrije pomoću raznih tehnika konturiranja. Sama Kim Kardashian West priznala je i sama kako joj lice na fotografijama izgleda uvijek drugačije, te da je kvrga ponekad veća nego inače.

  • +10
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tijekom šestosatnog tečaja, Kim je sa svojim obožavateljima podijelila još jednu svoju tajnu, kojom je spriječila da joj se na licu pojave bore smijalice - 'Jednostavno se nemojte smijati', rekla je zvijezda iskreno.