KIM KARDASHIAN WEST

Ovako neukusan stajling previše je i za nju, a od nje smo navikli na svašta

28.09.2018 u 18:29

Bionic
Reading

Slavna starleta i beauty mogulica, Kim Kardashian West, odlučila je proslaviti veliki uspjeh prijateljice Anastasie Soare, vlasnice poznatog kozmetičkog brenda Anastasia Beverly Hills

Kompanija TPG Capital tijekom u ljetni mjesecima kupila je udio u tvrtki Anastasie Soare, a njoj u čast Kim Kardashian West organizirala je veliku proslavu u restoranu Delilah u Los Angelesu.

Kardashian West, čije se bogatstvo procjenjuje na 350 miljuna dolara, na proslavi prijateljice osvanula je od glave do pete odjevena u novčanice dolara.

  • +6
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baloner i čizme do koljena iz vintage kolekcije dizajnera Jeremyja Scotta, Kim je uspjela učiniti dodatno ekstravagantnim odabirom torbice Judith Leiber prekrivene kristalima i znakom dolara.

Uoči dolaska na proslavu, Kim je za vojsku fanova na Instagram storyju pozirala u impresivnom ormaru rekavši : 'Što radiš kada ti prijateljica proda vlastitu kompaniju za par milijardi dolara? Odjeneš novčanice i prirediš joj party. Okurr!'.

Slavna starleta redovito redovito privlači pažnju svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama, kao i često diskutabilnim modnim izdanjima, a posljednjim u nizu uspjela je otići korak dalje.

  • +4
Kim Kardashian se razgolitila u svrhu promidžbe novog parfema Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia