VELIKI GUBITAK

Kiki Rahimovski o svom preminulom tati Akiju: 'Te stvari su nezaboravne za mene i čuvat ću ih kao i uspomenu svog oca'

31.01.2022 u 22:34

Bionic
Reading

Iznenadna smrt pjevača Parnog valjka, Akija Rahimovskog sve je rastužila, a o svom preminulom ocu progovorio je i njegov sin, Kiki Rahimovski

Na komemoraciji održanoj u Zagrebu, s voljenim Akijem oprostili su se članovi obitelji, prijatelji i kolege glazbenici poput Sandija Cenova, Josipe Lisac, Zdenke Kovačiček...

Zajedničke svirke pamtit će i Akijev sin Kristijan Rahimovski Kiki.

'Te stvari su nezaboravne za mene i čuvat ću ih kao i uspomenu svog oca zbog svih ljudi koji su ga voljeli i sva ta ljubav koju nam je davao sve ove godine je nešto što mi daje jednu snažnu poruku, meni osobno, a nadam se i drugim ljudima', rekao je Kiki za IN magazin.

POSLJEDNJE ZBOGOM

[FOTO] More emocija, tihi jecaji i suze: Obitelj, članovi benda i prijatelji se oprostili od Akija Rahimovskog

Pogledaj galeriju

O Akiju je progovorio i njegov kolega iz benda i veliki prijatelj Husein Hasanefendić Hus.

'Teško je to prihvatiti, to je toliko nenadano iako sam ja neke slutnje imao jer Aki nije bio čovjek koji će pretjerano brinuti o sebi. On je jednostavno život doživljavao kao poligon za isprobavanje brzih vozila. Nije se štedio nikada, nikad nije znao racionalizirati i rasporediti energiju koju ima', rekao je Husein Hasanefendić Hus.

Klavijaturist Parnog Valjka Berislav Blažević Bero prisjetio se i jedne zanimljive Akijeve izjave.

'Sjećam se kad je rekao jednom da bi bilo totalno fora jednom svirati u bendu sa Hendrixom i sa Janis tamo negdje gore... evo, nadam se da mu se sad ta želja ispunila', prisjetio se Bero, klavijaturist Parnog valjka.

Rahimovski je pokopan u četvrtak 27. siječnja u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, a vlasnici službene web stranice odlučili su i na svoj način odati počast legendarnom glazbeniku.

Službena web stranica Parnog Valjka na adresi parnivaljak.com potpuno je promijenila izgled pa tako sve posjetitelje kada stignu na nju dočeka Akijeva fotografija s jednog od nastupa, a nakon nekoliko sekundi korisnici budu preusmjereni na obavijest o smrti poznatog glazbenika koji je preminuo u subotu 22. siječnja.