ZVIJEZDA VESTERNA

Kevin Costner iskreno progovorio o svojoj sudbini u seriji 'Yellowstone'

21.05.2024 u 23:23

Bionic
Reading

Kevin Costner uvijek je spreman dati sve od sebe za produkciju. Njegov posljednji film, 'Horizon: An American Saga', dio je projekta na kojemu radi od 1988., a za njega je iskeširao vlastitih 38 milijuna dolara kako bi ga napokon snimio

Osjećaj 69-godišnjeg Costnera da vrijeme strahovito izmiče naveo ga je da u posljednje vrijeme posveti puno više pažnje radu na projektu 'Horizon', što je neminovno izazvalo trvenja s njegovom ulogom u Paramountovoj hit seriji 'Yellowstone'.

Kašnjenja produkcije serije, zahvaljujući pandemiji COVID-a,a potom i štrajkova pisaca i glumaca u Hoollywodu, značajno su utjecala na raspored i natjerala Costnera da se osjeća kao da ne može odvojiti vrijeme za vlastiti projekt koji ga intrigira već dugi niz godina.

U svom novom intervjuu za GQ otvoreno je progovorio o prijedlogu producentske kuće da petu sezonu serije 'Yellowstone' podijele u dva dijela.

'Na to nisam mogao pristati jer sam dobio ugovor da radim na 'Horizonu' za koji sam napokon skupio ljude i novac', otkrio je dodavši da je s produkcijom serije 'Yellowstone' pokušao raditi na rasporedu snimanja, no 'scenariji nikad nisu stigli'.

Istog dana kada je Costnerov intervju za magazin GQ ugledao svjetlo dana, Paramount se obratio javnosti priopćenjem u kojem navode da je produkcija pete i posljednje sezone serije 'Yellowstone' započela u Montani i da stiže u studenom.

Kevin Costner - Yellowstone Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Prema The Hollywood Reporteru, tvorac serije Taylor Sheridan rekao je da nije zadan određen broj epizoda, izjavivši: 'Ako mislim da je potrebno 10 epizoda da završimo priču, dat će mi ih'.

U siječnju 2023. emitirana je posljednja epzoda prve polovice pete sezone završavajući na strmini s članovima obitelji Dutton, predvođenim Costnerovim Johnom Duttonom, na rubu sveopćeg međusobnog rata, uključujući miljenicu obožavatelja Beth ( Kelly Reilly) i Jamie (Wes Bentley).

Costner je za GQ izjavio da je ponudio nekoliko opcija za kraj svog lika, uključujući smrt. 'Rekao sam im da ću učiniti što god žele s mojim likom', izjavio je.

  • +2
Kevin Costner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glasnogovornik Paramount Networka pak ne poriče činjenicu da je Costner bio veliki dio uspjeha serije.

'Iako smo se nadali da ćemo nastaviti raditi s njim, nažalost, nismo mogli pronaći rješenje koje bi funkcioniralo za njega, sve ostale talente i potrebe naše produkcije kako bismo zajedno krenuli naprijed. Poštujemo to što je Kevin dao prednost svojoj novoj filmskoj seriji i želimo mu sve najbolje', stoji u priopćenju producentske kuće.

Na pitanje planira li se ikada vratiti u 'Yellowstone', rekao je: 'Pa, Taylor i ja znamo koji bi uvjeti trebali biti zadovoljeni za moj povratak, no neka ostanu među nama'.

  • +3
Kevin i Hayes Costner Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia