veliko srce

Ova dirljiva gesta Kate Middleton danas ima još veće značenje

29.03.2024 u 18:26

Bionic
Reading

Kate Middleton prije tjedan je dana objavila da boluje od karcinoma iznenadivši narod viješću koju baš nitko nije očekivao. Mnogi su nagađali gdje je Kate, a sada svi poštuju njezinu želju za privatnošću

Kate Middleton poznata je kao princeza velika srca, baš kao i princeza Diana koja je svijet osvojila svojom jednostavnošću i brigom za narod. Kate Middleton s godinama se istaknula kao jedna od omiljenih članica kraljevske obitelji, a baš je i zato njezina dijagnoza tako glasno odjeknula ostavivši svijet bez teksta.

'U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan. Moj medicinski tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja', rekla je Kate Middleton u video poruci koju je objavila prije točno tjedan dana.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Poruka je mnoge ganula, a tako i činjenica da je čitav tekst napisala samostalno poželjevši se obratiti narodu koji je iskazao veliku zabrinutost za njezino zdravlje.

Upravo objava da boluje od karcinoma i poruka onima koji se bore protiv iste dijagnoze raznježile su narod, ali i podsjetile na njezina dobra djela tijekom godina, posebice na potez koji je učinila 2018.

Mnogi su ovaj podatak već i zaboravili ili ga nisu ni znali, no prije šest godina Kate Middleton se zauzela za žene i djevojčice oboljele od raka dirljivom gestom pridruživši se jednoj dobrotvornoj akciji odrezavši nekoliko centimetara kose kako bi ih donirala zakladi 'Little Princess Trust' koja izrađuje besplatne perike od ljudske kose.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia