GLAZBENO OSVJEŽENJE

Kensington Lima: Pitkim engleskim osvaja domaću pop scenu

13.06.2018 u 22:55

Bionic
Reading

Riječ je o novom glazbenom projektu multiinstrumentaliste i autora Josipa Radića. Iza tog umjetnika su suradnje s brojnim bendovima i glazbenicima, a Kensington Lima je priča kojom će predstaviti svoje pjesme nastale u posljednjih osamnaest godina

Pjesma 'One more' glazbenog projekta Kensington Lima novo je ostvarenje iz ateljea autora i multiinstrumentalista Josipa Radića, a ovog puta riječ je o duetu u kojem mu se pridružila talentirana Lovorka Sršen, navodi se u najavi. 'One more' je odavanje počasti američkoj glazbenoj baštini i velikim country duetima, od Grama Parsonsa i Emmylou Harris do Roberta Planta i Alison Krauss. Svoj doprinos na pedal steel gitari dao je i Vedran Baotić, a pjesmu su zajednički producirali Radić i Mark Mrakovčić.

Izvor: Društvene mreže

'Veliki sam konzument americane i svih njenih začinjavaca i nasljednika, a ovaj duet je moj naklon njima. Budući da Lovorka i ja dijelimo neke omiljene albume iz tog žanra, u njoj sam pronašao idealnog vokalnog suputnika za ovo glazbeno putovanje. Ukrcajte se s nama!', poručuje Radić. Spot za pjesmu djelo je SF-majstora Dalibora Barića.

U međuvremenu, Radić nastavlja rad na svom albumu prvijencu 'May' koji će biti objavljen tijekom druge polovice godine.